concert: Spinvis in Theater de Spiegel op DONDERDAG 18 FEBRUARI 2021

  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
DO.
18 FEB
SPINVIS Rabozaal Theater de Spiegel, Zwolle
2021
Hoofdprogramma Spinvis

EXTRA INFORMATIE

Erik de Jong, beter bekend als Spinvis, is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’ (2005), ‘Tot Ziens, Justine Keller’ (2011) en ‘Trein Vuur Dageraad’ (2017). Op 2 oktober dit jaar kwam zijn nieuwe album 7.6.9.6 uit. De plaat is gedwongen door isolatie van de coronacrisis opgenomen in een setting die Spinvis alleen nog kende van vroeger. Het album bevat muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater de Spiegel in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Spinvis in Theater de Spiegel plaatsvindt.

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Spinvis - 17/2 - Paard van Troje Foto Spinvis te Welcome To The Village 2017 - Zondag Foto Spinvis te Oerol 2013 Foto Spinvis te Dauwpop 2017 Foto Spinvis te Spinvis - 19/12 -Paradiso
 
Bekijk alle 109 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws