concert: Joshua J in Paradiso op VRIJDAG 26 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Joshua J
    Zwarte Cross Festival 2023
    © Filip Heidinga


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Joshua J in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
26 MRT
JOSHUA J Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Joshua J

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 27 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 26 maart 2021.

EXTRA INFORMATIE

De jonge Nederlandse singer-songwriter, multi-instrumentalist en rapper Joshua J maakt moderne r&b, hiphop en soul. Hij groeide op in Breda als kind van West-Afrikaanse ouders en is sinds jonge leeftijd bezig met muziek. In maart 2019 bracht hij zijn debuutalbum ‘1998’ uit, een ongekend krachtig en persoonlijk debuutalbum waarop hij zingt over zijn lastige jeugd. Het album kreeg internationaal veel aandacht van gerenommeerde blogs als Complex UK en smaakmakers als Julie Adenuga van Beats1. Niet gek dus, dat alle tickets voor zijn eerste eigen concert in Nederland in de Melkweg razendsnel de deur uit vlogen en hij werd gevraagd om het voorprogramma te verzorgen voor iconische artiesten als Anderson .Paak en Boyz II Men. Op vrijdag 27 november komt Joshua J terug naar Paradiso voor een coronaproof concert in de grote zaal.

Foto's van Joshua J

Foto Joshua J te Zwarte Cross Festival 2023
 
Bekijk alle 1 foto's van Joshua J

Gerelateerd nieuws