concert: Luke Slater in Paard op DONDERDAG 25 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Luke Slater in Paard) verplaatst naar dinsdag 12 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
25 FEB
LUKE SLATER Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Luke Slater

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 25 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 25 februari 2021.

EXTRA INFORMATIE

Er zijn maar weinig artiesten in de geschiedenis van de electronische muziek die al decennia lang hun stempel drukken op de ontwikkeling ervan. Luke Slater is daar ontegenzeggelijk één van. De meesten kennen hem van zijn genadeloze dansvloer werk als Planetary Assault Systems, maar duizendpoot Luke heeft ook heel veel muziek uitgebracht die voor de huiskamer is bedoeld. Zijn bekendste electronica project is ‘The 7th Plain’ waarmee hij begin jaren ’90 een aantal albums en singles uitbracht.

Dit bevindt zich op dezelfde golflengte als beroemde tijdgenoten Autechre, Global Communications, The Orb, Orbital en The Black rnroosje is onderdeel van zijn eerste toer op Nederlandse bodem met dit schitterende project. Hij zal op het podium ondersteunt worden door 2 moderne dansers uit Berlijn.

Gerelateerd nieuws