Luke Slater met 'The 7th Plain' in november naar Paard en Doornroosje

Luke Slater
Luke Slater met 'The 7th Plain' in november naar Paard en Doornroosje
Door RobZ op 09 oktober 2020 - 14:19 Er zijn maar weinig artiesten in de geschiedenis van de electronische muziek die al decennia lang hun stempel drukken op de ontwikkeling ervan. Luke Slater is daar ontegenzeggelijk één van. De meesten kennen hem van zijn genadeloze dansvloer werk als Planetary Assault Systems, maar duizendpoot Luke heeft ook heel veel muziek uitgebracht die voor de huiskamer is bedoeld. Zijn bekendste electronica project is ‘The 7th Plain’ waarmee hij begin jaren ’90 een aantal albums en singles uitbracht.

Luke Slater zijn project ‘The 7th Plain’ bevindt zich op dezelfde golflengte als beroemde tijdgenoten Autechre, Global Communications, The Orb, Orbital en The Black Dog. In november doet hij Nederland aan met dit schitterende project. Hij zal op het podium ondersteunt worden door 2 moderne dansers uit Berlijn. Zo is er toch nog iets van dans en beweging in deze Corona tijden te bewonderen. Een droom die Luke al langer koesterde en nu in de huidige context tot vervulling laat komen.

Luke Slater staat op woensdag 25 november in Paard, Den Haag en twee dagen later, op vrijdag 27 november, zal hij Doornroosje in Nijmegen aandoen.

25-11-2020 - Luke Slater - Paard, Den Haag (tickets)
27-11-2020 - Luke Slater - Doornroosje, Nijmegen (tickets)

Tickets zijn in de verkoop gedaan. Aanwezig zijn kost je in Den Haag 25 euro en in Nijmegen is een ticket 5 euro goedkoper. Via de bovenstaande links zorg je dat je aanwezig bent.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Luke Slater in Paard
Tickets Luke Slater
KIES TICKET
wo 25 nov
Luke Slater: The 7th Plain
Paard, Den Haag
vr 27 nov
Luke Slater
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00
Heino

OOK KERSTTOURNEE HEINO DOORGESCHOVEN NAAR 2021Heino zal komende kerst niet in Nederland te zien zijn. De geplande optredens...

Niels Destadsbader

ZESTAL STADIONCONCERTEN VOOR NIELS DESTADSBADER IN GENT Door de huidige omstandigheden zag Niels Destadsbader een drukke...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.