concert: Karsu in Concertgebouw op DONDERDAG 13 MEI 2021

  • Karsu
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Karsu
    North Sea Jazz - dag 2
DO.
13 MEI
KARSU Grote Zaal, 19:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Karsu

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor maandag 23 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 13 mei 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Karsu in Concertgebouw
Tickets Karsu:
do 13 mei
Concertgebouw, Amsterdam
€ 39,00

EXTRA INFORMATIE

Karsu
‘Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit’, schreef de Volkskrant. De veelzijdige Amsterdamse zangeres ontwikkelde een unieke, eigen sound. Haar fabuleuze pianospel doet je bijna vergeten waar haar kracht ligt: haar stemgeluid. Daarmee raakt ze haar luisteraars recht in het hart. Haar tweede album Colors werd in 2016 bekroond met een Edison. Ook haar nieuwste plaat KARSU kreeg juichende recensies.

Het Concertgebouw
Corona legde even alles stil. Wat doe je dan als ambitieus artiest die staat te popelen om op te treden? Juist, dan geef je een Empty Concertgebouw Session. Het optreden van Karsu afgelopen juni in een lege Grote Zaal werd op YouTube meer dan 88.600 keer bekeken. ‘Elke keer als ik met tram 3 langs Het Concertgebouw kwam, op weg naar het restaurant van mijn vader, dan droomde ik ervan dat ik hier op een dag een concert kon geven’, vertelt Karsu op de video. ‘Ik ben heel blij dat ik hier nu mag staan. Alleen… er ontbreekt nog iets en dat bent u. Ik hoop dat we elkaar hier in het echt mogen treffen.’ Die vurige wens gaat vanavond in vervulling!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Karsu in Concertgebouw plaatsvindt.

Foto's van Karsu

Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2
 
Bekijk alle 22 foto's van Karsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws