concert: Karsu in Concertgebouw op MAANDAG 23 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Karsu
    North Sea Jazz - dag 2
  • Karsu
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Karsu in Concertgebouw) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
23 NOV
KARSU Grote Zaal, 19:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Karsu

EXTRA INFORMATIE

Karsu
‘Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit’, schreef de Volkskrant. De veelzijdige Amsterdamse zangeres ontwikkelde een unieke, eigen sound. Haar fabuleuze pianospel doet je bijna vergeten waar haar kracht ligt: haar stemgeluid. Daarmee raakt ze haar luisteraars recht in het hart. Haar tweede album Colors werd in 2016 bekroond met een Edison. Ook haar nieuwste plaat KARSU kreeg juichende recensies.

Het Concertgebouw
Corona legde even alles stil. Wat doe je dan als ambitieus artiest die staat te popelen om op te treden? Juist, dan geef je een Empty Concertgebouw Session. Het optreden van Karsu afgelopen juni in een lege Grote Zaal werd op YouTube meer dan 88.600 keer bekeken. ‘Elke keer als ik met tram 3 langs Het Concertgebouw kwam, op weg naar het restaurant van mijn vader, dan droomde ik ervan dat ik hier op een dag een concert kon geven’, vertelt Karsu op de video. ‘Ik ben heel blij dat ik hier nu mag staan. Alleen… er ontbreekt nog iets en dat bent u. Ik hoop dat we elkaar hier in het echt mogen treffen.’ Die vurige wens gaat vanavond in vervulling!

Foto's van Karsu

Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2
 
Bekijk alle 22 foto's van Karsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws