concert: Eefje De Visser in Paard op DINSDAG 14 DECEMBER 2021

  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
DI.
14 DEC
EEFJE DE VISSER Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Eefje de Visser
Voorprogramma Sylvie Kreusch

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 08 januari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 14 december 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eefje De Visser in Paard
Tickets Eefje De Visser:
di 14 dec
Paard, Den Haag

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser speelde met haar solo tour vorig jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Hier liet ze al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze ook de land en taalgrenzen voorbij gaat. Nu komt ze met nieuwe muziek en haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Op Into The Great Wide Open en op Pukkelpop kun je alvast een glimp opvangen van het nieuwe materiaal, wat begin volgend jaar uitkomt. En zo komt ze bepakt met een splinternieuwe plaat op 20 maart naar het Paard.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eefje De Visser in Paard plaatsvindt.

Foto's van Eefje de Visser, Sylvie Kreusch

Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 14/1 - Fluor Foto Eefje de Visser te Damaris 2014 Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eefje de Visser te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown
 
Bekijk alle 82 foto's van Eefje de Visser
Bekijk alle 1 foto's van Sylvie Kreusch

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws