concert: Eefje De Visser in Paard op DINSDAG 14 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eefje De Visser in Paard) verplaatst naar woensdag 22 juni 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
14 DEC
EEFJE DE VISSER Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Eefje de Visser
Voorprogramma Sylvie Kreusch

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 08 januari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 14 december 2021.

Concert uitverkocht
Eefje De Visser in Paard is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser speelde met haar solo tour vorig jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Hier liet ze al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze ook de land en taalgrenzen voorbij gaat. Nu komt ze met nieuwe muziek en haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Op Into The Great Wide Open en op Pukkelpop kun je alvast een glimp opvangen van het nieuwe materiaal, wat begin volgend jaar uitkomt. En zo komt ze bepakt met een splinternieuwe plaat op 20 maart naar het Paard.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Eefje de Visser, Sylvie Kreusch

Foto Eefje de Visser te Down The Rabbit Hole 2016 - Zaterdag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Parkpop 2014 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Damaris 2014 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 27/09 - Nieuwe Luxor Theater
 
Bekijk alle 87 foto's van Eefje de Visser
Bekijk alle 1 foto's van Sylvie Kreusch

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws