concert: Eefje De Visser in Paard op VRIJDAG 08 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Sylvie Kreusch
    Motel Mozaique 2022
    © Anja de Bruijn
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eefje De Visser in Paard) verplaatst naar dinsdag 14 december 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 JAN
EEFJE DE VISSER Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Eefje de Visser
Voorprogramma Sylvie Kreusch

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 25 juni 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 08 januari 2021.

Concert uitverkocht
Eefje De Visser in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser speelde met haar solo tour vorig jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Hier liet ze al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze ook de land en taalgrenzen voorbij gaat. Nu komt ze met nieuwe muziek en haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Op Into The Great Wide Open en op Pukkelpop kun je alvast een glimp opvangen van het nieuwe materiaal, wat begin volgend jaar uitkomt. En zo komt ze bepakt met een splinternieuwe plaat op 20 maart naar het Paard.

Foto's van Eefje de Visser, Sylvie Kreusch

Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 18/06 - Paradiso Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 18/06 - Paradiso Foto Eefje de Visser te Festival deBeschaving 2014 Foto Eefje de Visser te Dauwpop 2022 Foto Eefje de Visser te Sziget 2022 - Donderdag Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 140 foto's van Eefje de Visser
Bekijk alle 9 foto's van Sylvie Kreusch

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws