concert: Salvador Sobral in De Doelen op ZATERDAG 30 OKTOBER 2021

ZA.
30 OKT
SALVADOR SOBRAL Willem Burger Zaal, 20:00 uur De Doelen, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Salvador Sobral

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 03 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Salvador Sobral in De Doelen
Tickets Salvador Sobral:
za 30 okt
De Doelen, Rotterdam

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De titel van het langverwachte tweede album van Sobral is gebaseerd op de twee steden die het opnameproces hebben beïnvloed, maar is tegelijkertijd een eerbetoon aan de Wim Wenders klassieker ‘Paris, Texas’ (1984); een film die een diepe indruk maakte op Sobral.

Het album verscheen in maart 2019 op Warner Music en bestaat uit 12 songs. Voornamelijk in het van Sobral bekende Portugees, maar met tevens Spaanse, Engelse en Franse teksten. De tour bracht Sobral, ondersteund door een drietal Portugese topmuzikanten, waaronder de geprezen jazzpianist Júlio Resende, al langs Spanje, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Polen, Zwitserland, Oekraïne, Finland, Noorwegen, Zweden, Ijsland, Slowakije, Litouwen, Estland, Letland en China. 2020 wordt ongetwijfeld een jaar van consolidatie en nieuwe hoogtepunten voor Salvador Sobral.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Doelen in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Salvador Sobral in De Doelen plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws