Eurovisie Songfestival-winnaar Salvador Sobral naar Nederland

Salvador Sobral
Eurovisie Songfestival-winnaar Salvador Sobral naar Nederland
Door sjoertb op 03 september 2019 - 11:37 Nederland gaf Salvador Sobral 12 punten bij het Eurovisie Songfestival van 2017. Mede dankzij onze steun won de Portugese jazzzanger Salvador Sobral de eerste prijs met het ingetogen liedje Amar Pelos Dois. Volgend jaar komt hij onze kant op voor drie shows. In maart 2020 geeft de zanger concerten in Rotterdam, Groningen en Nijmegen.

Salvador Sobral werd geteisterd door een hartaandoening. Na het winnen van de finale bleef hij ruim 6 maanden in het ziekenhuis wachtend op een harttransplantatie. Inmiddels is hij er bovenop en heeft hij het album 'Paris, Lisboa' uitgebracht.

Ondersteund door drie Portugese topmuzikanten, waaronder de geprezen jazzpianist Júlio Resende, kan Sobral inmiddels weer alles geven tijdens een beperkt aantal shows per tour. Met een dosis humor en de nodige zelfspot staat het fantastische muzikantschap van de sympathieke zanger uit Lissabon en zijn band centraal.

De concerten:
21-03-2020 - De Doelen, Rotterdam (tickets)
24-03-2020 - Stadsschouwburg Groningen, Groningen (tickets)
28-03-2020 - Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen (tickets)

De kaartverkoop van de Nederlandse shows start op vrijdag 6 september om 10:00 ’s.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ziggo Dome

K-POPGROEP GOT7 START 11 SEPTEMBER MET VOORVERKOOP...Het afgelopen jaar zagen we een stijging in shows van K-pop artiesten in...

BBC Planet Earth Beeldmateriaal te gebruiken o.v.v. © BBC 1996. PHOTOGRAPHY ©  BBC 2016

BLUE PLANET II LIVE IN CONCERT NAAR ZIGGO DOME Na een succesvolle editie van Blue Planet II – Live in concert in Rotterdam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.