concert: Joep Beving in Concertgebouw De Vereeniging op ZATERDAG 29 MEI 2021

  • Joep Beving
    Joep Beving - 06/04 - Paradiso
    © Conny van den Heuvel
  • Joep Beving
    Joep Beving - 06/04 - Paradiso
    © Conny van den Heuvel
ZA.
29 MEI
JOEP BEVING Concertzaal (grote zaal), 20:15 uur Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Joep Beving
Toegang 27,50

EXTRA INFORMATIE

Joep Beving is van jongs af aan één met de piano. In de loop der jaren veranderde zijn speelstijl. Hij ging in zijn muziek op zoek naar een bepaalde esthetische essentie. Zijn pad werd verlicht door een piano die Beving van zijn grootmoeder erfde toen zij in 2009 overleed. Dit Duitse instrument drong aan op een zachtere toets en een gracieus tempo, wat Beving er uiteindelijk toe bracht zich aan te passen aan een meer klassieke woordenschat om zijn verhaal te vertellen.

In april 2019 verscheen het album ‘HENOSIS’. Het laatste hoofdstuk van Joep Beving in een trilogie van albums – het einde van een vier jaar durende intens persoonlijke spirituele en filosofische verkenningstocht. Op ‘HENOSIS’ zet de Nederlandse componist zijn minimalistische en soms romantische schrijfstijl voort, maar deze keer verkent hij nieuwe gebieden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joep Beving in Concertgebouw De Vereeniging plaatsvindt.

Foto's van Joep Beving

Foto Joep Beving te Joep Beving - 06/04 - Paradiso Foto Joep Beving te Joep Beving - 20/5 - TivoliVredenburg Foto Joep Beving te Joep Beving - 20/5 - TivoliVredenburg Foto Joep Beving te Joep Beving - 06/04 - Paradiso Foto Joep Beving te Joep Beving - 06/04 - Paradiso Foto Joep Beving te Eurosonic Noorderslag 2017 - Woensdag
 
Bekijk alle 36 foto's van Joep Beving

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws