concert: Joep Beving in TivoliVredenburg op ZATERDAG 10 APRIL 2021

  • Joep Beving
    Joep Beving - 06/04 - Paradiso
    © Conny van den Heuvel
  • Joep Beving
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Woensdag
ZA.
10 APR
JOEP BEVING Grote Zaal, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Joep Beving

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 03 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 10 april 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joep Beving in TivoliVredenburg
Tickets Joep Beving:
za 10 apr
TivoliVredenburg, Utrecht

EXTRA INFORMATIE

Met zijn minimalistische pianospel weet Joep Beving zelfs de meest koelbloedige mensen tot op het diepst van hun hart te raken. Hij maakt contemplatieve pianomuziek die hij zelf het liefst omschrijft als 'toegankelijke muziek voor complexe emoties'. Zijn albums Solipsism, Prehension en Henosis wisten binnen no time miljoenen streams binnen te harken en maakten van hem een grootheid als post-klassieke componist. Waar de eerste twee albums met name focussen op het klassieke pianospel, horen we op zijn nieuwe album ook orkestrale en meer elektronische klanken. Deze avond zal Joep Beving zijn muziek solo ten gehore brengen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joep Beving in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Joep Beving

Foto Joep Beving te Joep Beving - 06/04 - Paradiso Foto Joep Beving te Joep Beving - 20/5 - TivoliVredenburg Foto Joep Beving te Joep Beving - 06/04 - Paradiso Foto Joep Beving te Joep Beving - 20/5 - TivoliVredenburg Foto Joep Beving te Joep Beving - 06/04 - Paradiso Foto Joep Beving te Joep Beving - 20/5 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 36 foto's van Joep Beving

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws