concert: Heidevolk - Locked & Live in Het Podium op WOENSDAG 16 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Heidevolk
    Graspop Metal Meeting 2012
    © Tim van Veen
  • Heidevolk
    Paganfest 2012: Eluveitie / Primordial - 28/3 - Patronaat
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Heidevolk - Locked & Live in Het Podium) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
16 DEC
HEIDEVOLK - LOCKED & LIVE 20:00 uur Het Podium, Hoogeveen
2020
Hoofdprogramma Heidevolk

EXTRA INFORMATIE

Het nieuwe project Locked & Live met livestreaming vanuit poppodium “Het Podium” in Hoogeveen biedt vanaf 25 november een online podium aan artiesten. Het is opgezet door een aantal professionals uit de muziekindustrie. In Locked live komen diverse Nederlandse artiesten optreden zoals: Eefje de Visser, Jett Rebel, Someone, EUT, Tim Akkerman, Ten Times A Million, Paceshifters, Meis, Money and the Man, Jimmy Diamond, Heidevolk en Mayleaf.

Foto's van Heidevolk

Foto Heidevolk te Fortarock 2016-Zaterdag Foto Heidevolk te Huntenpop 2017 Foto Heidevolk te Huntenpop 2017 Foto Heidevolk te Into The Grave 2022, dag 2 Foto Heidevolk te Wave Gotik Treffen 2016 Foto Heidevolk te Into The Grave 2022, dag 2
 
Bekijk alle 37 foto's van Heidevolk

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws