concert: The Shavers in Podium Victorie op ZATERDAG 01 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Shavers in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
01 MEI
THE SHAVERS Grolsch Zaal, 20:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma The Shavers
Toegang TICKET
€20,80*
DEUR TICKET
€21,50

*Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

EXTRA INFORMATIE

The Shavers maakt glorieuze comeback!

'Halvarine (Gadverdamme)', 'Cor De Moordenaar' en 'Drinken, Drinken, Drinken': een kleine greep uit het kenmerkende repertoire van strakke surfrocknummers met oprechte, soms ranzige, soms gevoelige Nederlandstalige Shavers is misschien wel de meest bijzondere band die ooit de Nederlandse podia besteeg. In 2006 nam de band afscheid omdat zanger en boegbeeld Johannes de Boom dusdanig veel lichamelijke ongemakken kende dat het niet meer leek te kunnen. De band kwam in 2009 terug na een indrukwekkende serie operaties van de zanger met de EP ‘Orthopedia’.

The Shavers zullen oud en nieuw materiaal spelen op 1 mei in de grote zaal van Victorie, in een show die zijn weerga niet kent.

Voorprogramma-dj's: Dennis en Johan Draaien Door. De meesten kennen Dennis vooral als 'Dikke Dennis'. In het verleden onderdeel van 'Peter Pan Speedrock' en vaak ook te zien als gastzanger bij The Shavers.

Foto's van The Shavers, Dennis en Johan Draaien Door

Foto The Shavers te Tuinfeest Nirwana 2006 Foto The Shavers te Paaspop 2002 Foto The Shavers te Tuinfeest Nirwana 2006 Foto The Shavers te Sunday Afternoon Rockfestival 2006 Foto The Shavers te Forever Young 2006 Foto The Shavers te Tuinfeest Nirwana 2006
 
Bekijk alle 28 foto's van The Shavers

Gerelateerd nieuws