concert: The Shavers in Podium Victorie op ZATERDAG 01 MEI 2021

ZA.
01 MEI
THE SHAVERS Kornuit Zaal, 20:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma The Shavers
Toegang TICKET
€20,80*
DEUR TICKET
€21,50

*Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

EXTRA INFORMATIE

The Shavers maakt glorieuze comeback!

'Halvarine (Gadverdamme)', 'Cor De Moordenaar' en 'Drinken, Drinken, Drinken': een kleine greep uit het kenmerkende repertoire van strakke surfrocknummers met oprechte, soms ranzige, soms gevoelige Nederlandstalige Shavers is misschien wel de meest bijzondere band die ooit de Nederlandse podia besteeg. In 2006 nam de band afscheid omdat zanger en boegbeeld Johannes de Boom dusdanig veel lichamelijke ongemakken kende dat het niet meer leek te kunnen. De band kwam in 2009 terug na een indrukwekkende serie operaties van de zanger met de EP ‘Orthopedia’.

The Shavers zullen oud en nieuw materiaal spelen op 1 mei in de grote zaal van Victorie, in een show die zijn weerga niet kent.

Voorprogramma-dj's: Dennis en Johan Draaien Door. De meesten kennen Dennis vooral als 'Dikke Dennis'. In het verleden onderdeel van 'Peter Pan Speedrock' en vaak ook te zien als gastzanger bij The Shavers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Shavers in Podium Victorie plaatsvindt.

Foto's van The Shavers, Dennis en Johan Draaien Door

Foto The Shavers te Forever Young 2006 Foto The Shavers te Dijkpop 2006 Foto The Shavers te Tuinfeest Nirwana 2006 Foto The Shavers te Tuinfeest Nirwana 2006 Foto The Shavers te Ticket For Tibet 2006 Foto The Shavers te Dijkpop 2006
 
Bekijk alle 28 foto's van The Shavers

Gerelateerd nieuws