concert: Pink Project - Pink Floyd The Best of in Schouwburg Cuijk op ZATERDAG 10 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pink Project - Pink Floyd The Best of in Schouwburg Cuijk) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
10 APR
PINK PROJECT - PINK FLOYD THE BEST OF 19:15 uur Schouwburg Cuijk, Cuijk
2021
Hoofdprogramma Pink Project

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 13 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 10 april 2021.

EXTRA INFORMATIE

Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, en dát is het doel van Pink Project. Al ruim een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en op poppodia. Nu gaat de band op tournee met een nieuwe Pink Floyd show: ‘Pink Floyd The Best of’.

‘Pink Floyd The Best of’ is een speciale set van 70 minuten, waarin zoveel mogelijk parels uit het rijke oeuvre van Pink Floyd aan bod komen. Van ‘Meddle’ tot en met ‘The Dark Side of the Moon’ en van ‘Wish You Were Here’ en ‘The Wall’ tot en met ‘The Division Bell’. De beste highlights komen voorbij. Een aangepaste voorstelling waarin Pink Project The Band, vooral in deze bijzondere tijd, een speciale en gedenkwaardige show verzorgd.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws