concert: New Cool Collective in Doornroosje op ZATERDAG 27 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (New Cool Collective in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
27 FEB
NEW COOL COLLECTIVE Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma New Cool Collective
Concert uitverkocht
New Cool Collective in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 27 feb
1,5 Meter Concert: New Cool Collective (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective toerde al over de hele wereld en won vele awards. Met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo weten zij iedereen aan te steken. Afgelopen jaar bracht de band het album Dansé Dansé uit. In november verschijnt het vervolg op de samenwerking met Matt Bianco getiteld: High Anxiety.

Dit najaar gaat New Cool Collective de clubs in met een bijzonder project. In een intieme setting tovert de band de Nederlandse zalen om tot Speakeasy’s. Het begrip Speakeasy ontstond tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van 1920 tot 1933. Met het verbod op de verkoop van alcohol verschenen er langzaam maar zeker geheime bars waar de mensen toch samenkwamen. New Cool Collective zal tijdens deze avond in een akoestische bezetting speciaal repertoire spelen. Op deze manier proberen ze het gevoel van de geheime clubs en bars aan het begin van de vorige eeuw op te wekken.

Foto's van New Cool Collective

Foto New Cool Collective te New Cool Collective - 11/1 - Mezz Foto New Cool Collective te Bevrijdingsfestival Limburg 2013 Foto New Cool Collective te Gregory Porter - 11/11 - Heineken Music Hall Foto New Cool Collective te Goois Jazz Festival 2018 Foto New Cool Collective te Bevrijdingsfestival Limburg 2013 Foto New Cool Collective te NN North Sea Jazz 2022 - zondag
 
Bekijk alle 41 foto's van New Cool Collective

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws