concert: Therapy? in TivoliVredenburg op ZATERDAG 29 JANUARI 2022

  • Therapy?
    Therapy? - 2/4 - Tivoli
    © Gertjan van der Loo
  • Therapy?
    Pinkpop Classic 2010
    © Erik Luyten
ZA.
29 JAN
THERAPY? Ronda, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Therapy?

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 28 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 29 januari 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Therapy? in TivoliVredenburg
Tickets Therapy?:
za 29 jan
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 28,78

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen in maart op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Therapy? in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Therapy?

Foto Therapy? te Come As You Are 2017 Foto Therapy? te Dauwpop 2013 Foto Therapy? te Therapy - 03/04 - TivoliVredenburg Foto Therapy? te Therapy? - 2/4 - Tivoli Foto Therapy? te Therapy? - 14/11 - Grenswerk Foto Therapy? te Therapy - 03/04 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 97 foto's van Therapy?

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan