Winnen: 2x2 kaarten voor Therapy? in Hedon

Therapy?
Winnen: 2x2 kaarten voor Therapy? in Hedon
Door sjoertb op 01 april 2020 - 15:56 De Noord-Ierse rockband Therapy? bestaat 30 jaar en komt dat dit najaar vieren in Nederland. Onlangs bracht de groep rondom frontman Andy Cairns een 'Greatest Hits' compilatie-album uit. Op de plaat en tijdens de jubileum-shows komen de meest geliefde nummers van de band aan bod.

Op 17 november geeft Therapy? een concert in Hedon in Zwolle. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Therapy?'.

Deze winactie loopt tot en met 15 april.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHozier9

CORONA SPECIAL: OVERZICHT VAN LIVE-STREAM CONCERTEN...Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de...

Adam Lambert

CONCERTEN ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS VAN QUEEN & ADAM... Queen en Adam Lambert verplaatsen de optredens in Ziggo Dome en Sportpaleis...

REACTIES

geen avatar
wo 01 apr 2020 21:03

ingejanssens Please take me/us there! I want to surprise somebody special. I'll keep my fingers crossed.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.