concert: Joe Buck in Corneel op ZONDAG 15 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Joe Buck in Corneel) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
15 NOV
JOE BUCK 15:30 uur Corneel, Lelystad
2020
Hoofdprogramma Joe Buck

EXTRA INFORMATIE

Tijdens zijn studie aan de Rock-Academie begon singer-songwriter Joe Buck Music zijn eigen nummers te schrijven. Dat bleef niet lang onopgemerkt: Ilse DeLange was onder de indruk en het duurde niet lang voor Buck bij haar label tekende. Hij speelde als voorprogramma voor artiesten als Duncan Laurence, Hunter Hayes, Martin Morris en Dan + Shay en zijn nummer ‘The Way You Take Time’ (je weet wel, dat nummer van die reclame) werd een enorme hit.

Foto's van Joe Buck

Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live Foto Joe Buck te Country To Country 2020 Foto Joe Buck te Country To Country 2020 Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Joe Buck

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws