concert: Fortarock: Bleed From Within + Special Guest in Doornroosje op DONDERDAG 04 NOVEMBER 2021

DO.
04 NOV
FORTAROCK: BLEED FROM WITHIN + SPECIAL GUEST Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Bleed From Within
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fortarock: Bleed From Within + Special Guest in Doornroosje
Tickets Fortarock: Bleed From Within + Special Guest:
do 04 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Bleed From Within uit Glasgow heeft een lange weg afgelegd sinds hun vroege deathcore-dagen. De vergelijking met Bring Me The Horizon en Suicide Silence is vaak gemaakt. Hun laatste twee albums ‘Uprising’ en ‘Era’ laat een ander en frissere sound horen. Een hybride van metalcore en groove metal. Het doet bij vlagen denken aan Lamb of God, Pantera en Parkway Drive. Dit geluid is verder ontwikkelt op hun nieuwe album: ‘Fracture’. De vijfde plaat schiet direct uit de startblokken met ‘The End Of All We Know’. Een furieus openingsnummer, waarbij verschroeiende riffs worden afgewisseld met uptempo drumwerk, breakdowns en rauwe vocalen, doorweven met stukjes melodie. Een recept dat ze nu tot in de perfectie hebben aangescherpt en de hele plaat volhouden. Met ‘Fracture’ zetten ze weer een grote stap richting een groter publiek. Hoewel Bleed From Within gebruik maakt van muzikale invloeden uit het verleden, voelt het nog steeds actueel en kennen ze een duidelijk eigen geluid. Live levert dit één grote moshpit op, dat kan niet anders. Dit knalt immers van het podium!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fortarock: Bleed From Within + Special Guest in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Bleed From Within

Foto Bleed From Within te Of Mice And Man - 12/8 - de Helling Foto Bleed From Within te Of Mice And Man - 12/8 - de Helling Foto Bleed From Within te Of Mice And Man - 12/8 - de Helling Foto Bleed From Within te Of Mice And Man - 12/8 - de Helling
 
Bekijk alle 4 foto's van Bleed From Within

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws