concert: Mamihlapinatapai in Paard op ZATERDAG 06 MAART 2021

  • Mamihlapinatapai
    Werfpop 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Mamihlapinatapai
    Werfpop 2018
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
06 MRT
MAMIHLAPINATAPAI Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Mamihlapinatapai

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 17 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 06 maart 2021.

Concert uitverkocht
Mamihlapinatapai in Paard is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 06 mrt
MAMIHLAPINATAPAI [NIEUWE DATUM]
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Denk aan Spaanstalige wereldmuziek, blazers en opzwepende ritmes, die binnen no-time een glimlach op je gezicht tovert en je laat bewegen als een volleerde danser of danseres! Het exotische gezelschap Mamihlapinatapai, bestaande uit negen muzikanten die begonnen als straatmuzikanten in onze Hofstad. Op 13 maart 2020 is het tijd voor een nieuw hoofdstuk en presenteert de band het langverwachte tweede album in PAARD. Eind vorig jaar bracht het negental de eerste single Plántico uit, een serieus doch dansbaar nummer wat veel belooft voor Maghía.

Begin 2017 zag debuutalbum Camino del Sol het levenslicht. Vol bravoure, vreugde en energie startte het avontuur langs de vele festivalweides. Hoogtepunt na hoogtepunt volgden elkaar op met vele optredens, waaronder op Oerol, Zwarte Cross, Parkpop en een tour door Spanje.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mamihlapinatapai in Paard plaatsvindt.

Foto's van Mamihlapinatapai

Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018 Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018 Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018 Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018 Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018 Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018
 
Bekijk alle 6 foto's van Mamihlapinatapai