concert: Mamihlapinatapai in Paard op ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Mamihlapinatapai
    Werfpop 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Mamihlapinatapai
    Werfpop 2018
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mamihlapinatapai in Paard) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
17 OKT
MAMIHLAPINATAPAI Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Mamihlapinatapai
Concert uitverkocht
Mamihlapinatapai in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Denk aan Spaanstalige wereldmuziek, blazers en opzwepende ritmes, die binnen no-time een glimlach op je gezicht tovert en je laat bewegen als een volleerde danser of danseres! Het exotische gezelschap Mamihlapinatapai, bestaande uit negen muzikanten die begonnen als straatmuzikanten in onze Hofstad. Op 13 maart 2020 is het tijd voor een nieuw hoofdstuk en presenteert de band het langverwachte tweede album in PAARD. Eind vorig jaar bracht het negental de eerste single Plántico uit, een serieus doch dansbaar nummer wat veel belooft voor Maghía.

Begin 2017 zag debuutalbum Camino del Sol het levenslicht. Vol bravoure, vreugde en energie startte het avontuur langs de vele festivalweides. Hoogtepunt na hoogtepunt volgden elkaar op met vele optredens, waaronder op Oerol, Zwarte Cross, Parkpop en een tour door Spanje.

Foto's van Mamihlapinatapai

Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018 Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018 Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018 Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018 Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018 Foto Mamihlapinatapai te Werfpop 2018
 
Bekijk alle 6 foto's van Mamihlapinatapai

Gerelateerde concerten