concert: Ten Times A Million in Zalencentrum Concordia op ZATERDAG 23 JANUARI 2021

  • Ten Times A Million
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Ten Times A Million
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
23 JAN
TEN TIMES A MILLION Zalencentrum Concordia , Baflo
2021
Hoofdprogramma Ten Times A Million

EXTRA INFORMATIE

Het Nederlands/Duitse Ten Times A Million staat bekend om recht-voor-zijn-raap riffs en een herkenbare sound. Ergens tussen Nothing But Thieves en Queens Of The Stone Age in eigenlijk. De band stond al op meerdere festivals en langzaamaan wordt de band steeds iets bekender. Dat de band geïnspireerd wordt door stevige rock blijkt niet alleen uit de sound van de band en het stemgeluid van zanger Martin Duve. Maar ook uit het feit dat de band hun debuut-EP opnam met de producer en engineer van onder andere Nothing But Thieves.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Zalencentrum Concordia in Baflo? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ten Times A Million in Zalencentrum Concordia plaatsvindt.

Foto's van Ten Times A Million

Foto Ten Times A Million te Navarone - 22/10 - Paradiso Foto Ten Times A Million te Navarone - 22/10 - Paradiso Foto Ten Times A Million te The Sore Losers - 02/02 - Gigant Foto Ten Times A Million te Waterpop 2019 Foto Ten Times A Million te Waterpop 2019 Foto Ten Times A Million te The Sore Losers - 02/02 - Gigant
 
Bekijk alle 17 foto's van Ten Times A Million

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws