concert: Dutch Doom Days presents: Officium Triste + Façade in Baroeg op ZONDAG 30 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Officium Triste
    Eindhoven Metal Meeting 2019
    © Andrea Roell


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dutch Doom Days presents: Officium Triste + Façade in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
30 MEI
DUTCH DOOM DAYS PRESENTS: OFFICIUM TRISTE + FAÇADE 18:30 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Officium Triste
Voorprogramma Façade
Toegang Vvk € 12,50.
Concert uitverkocht
Dutch Doom Days presents: Officium Triste + Façade in Baroeg is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Eigenlijk zou in 2020 de tweede dag van de jaarlijkse Dutch Doom Days plaatsvinden. Vanwege de huidige wereldwijde crisis hebben we besloten om een jaartje over te slaan. Om toch iets van die unieke sfeer mee te krijgen, hebben we twee bands bereid gevonden om voor een select publiek een optreden te verzorgen. Via een stream kun je overigens ook meekijken.

Foto's van Officium Triste, Façade

Foto Officium Triste te Eindhoven Metal Meeting 2019 Foto Officium Triste te Eindhoven Metal Meeting 2019 Foto Officium Triste te Eindhoven Metal Meeting 2019
 
Bekijk alle 3 foto's van Officium Triste

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws