concert: Quatuor Aeternum: Josje ter Haar, Marta Xavier, Arjen Vredenburg, E in Witte Kerk op ZONDAG 18 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Quatuor Aeternum: Josje ter Haar, Marta Xavier, Arjen Vredenburg, E in Witte Kerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
18 OKT
QUATUOR AETERNUM: JOSJE TER HAAR, MARTA XAVIER, ARJEN VREDENBURG, E 15:00 uur Witte Kerk, Heiloo
2020
Toegang Volwassenen € 18
Jongeren <18 jaar €8

EXTRA INFORMATIE

Deze compositie wordt wel gezien als een van de diepzinnigste kamermuziekwerken van de 20e eeuw.
Heftige klanktapijten grijpen naar de keel als een directe verwijzing naar de verschrikkingen van oorlog.
Met het ‘einde van de tijd’ doelde de religieuze componist Messiaen op het einde van de begrippen heden en verleden, dat wil zeggen de eeuwigheid.

Vanzelfsprekend nemen we alle coronaveiligheidsmaatregelen in acht, zodat u met een veilig gevoel het concert kunt bezoeken.
Daarom is het maximale aantal bezoekers dat wij zullen toelaten, op 60 gesteld.
Ook vragen wij u vooraf te reserveren – met opgave van naam en telefoonnummer.
Reservering is pas geldig na overschrijving van het bedrag ad € 18 p.p. (jongeren €8).
Reserveren kan per telefoon 06 45184525, of per email: [email protected]