concert: Vito in De Centrale op DONDERDAG 05 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Vito in De Centrale) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
05 NOV
VITO 19:30 uur De Centrale, Gent
2020
Hoofdprogramma Vito
Toegang Voorverkoop€ 12
Avondkassa€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

22 jaar na de geboorte van Vito zelf, werd in september 2017 de gelijknamige band geboren. Muzikaal kan je Vito naar eigen zeggen best omschrijven als "Belgicana: een mix van Patti Smith en Kurt Vile in de discotheek na sluitingsuur". Ook al bestaat Vito nog maar een tweetal jaar, toch slentert de band "op z’n gemakje richting de hoogste regionen van de Belpop, en daarbij is Man With Feelings duidelijk al lang geen eerste stap meer."

Gerelateerde concerten