concert: Niels Geusebroek - Young at heart in TivoliVredenburg op VRIJDAG 27 NOVEMBER 2020

  • Niels Geusebroek
    Niels Geusebroek - 15/03 - Atak
    © Marieke Waalwijk
  • Niels Geusebroek
    Niels Geusebroek - 15/03 - Atak
    © Marieke Waalwijk
VR.
27 NOV
NIELS GEUSEBROEK - YOUNG AT HEART TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Niels Geusebroek

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 27 november 2020.
Dat is 55 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Niels Geusebroek is terug! Na zijn succesvolle theaterprogramma’s Here Am I en Wildfire komt één van Nederlands meest authentieke singer-songwriters solo naar het theater.

Na een aantal jaar intensief met zijn muzikale carrière bezig zijn geweest, besloot hij meer tijd met zijn twee kinderen door te brengen en de rust te nemen voor het schrijven van nieuwe muziek. Het resultaat daarvan is zijn single Anyone Out There¸ die afgelopen najaar uitkwam. Een symbolische aftrap voor een nieuwe muzikale periode.

 “Er wordt haast ademloos geluisterd naar de verhalen over de totstandkoming van de liedjes. Bijna elk liedje heeft wel een persoonlijk verhaal en dan wordt Take Your Time Girl opeens ingezet. Er zijn zelfs toeschouwers die met de ogen dicht luisteren naar het liedje dat Niels schreef geïnspireerd door de hartslag van een ongeboren kind, een experiment dat verrassend goed uitpakte. Want daarmee laat Niels nog een keer echt goed zien wie hij is: hij schrijft, componeert en musiceert vanuit zijn hart. En dat doet hij goed.”

Niels Geusebroek, solo, met zijn gitaar, in het theater… Dat belooft een prachtige avond te worden.

Foto's van Niels Geusebroek

Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 11/11 - De Kleine Willem Foto Niels Geusebroek te Songbird 2013 - Dag 2 Foto Niels Geusebroek te Symphony31 2016 Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 15/03 - Atak Foto Niels Geusebroek te Symphony31 2016 Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 15/03 - Atak
 
Bekijk alle 52 foto's van Niels Geusebroek

Gerelateerd nieuws