concert: De Dijk in Effenaar op ZONDAG 31 OKTOBER 2021

  • De Dijk
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
  • De Dijk
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
ZO.
31 OKT
DE DIJK Grote zaal, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma De Dijk

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 30 oktober 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 31 oktober 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Dijk in Effenaar
Tickets De Dijk:
zo 31 okt
Effenaar, Eindhoven
€ 37,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Dijk is al meer dan dertig jaar een vaste waarde in de Nederlandse popmuziek. Sinds de oprichting in 1981 maakten ze meer dan twintig albums, ontvingen ze alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek en werd er zo’n beetje overal gespeeld. De Nederlandstalige popformatie met grote hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ is een garantie voor een groot feest.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Effenaar in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Dijk in Effenaar plaatsvindt.

Foto's van De Dijk

Foto De Dijk te Dauwpop 2012 Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2010 Foto De Dijk te De Dijk - 09/11 - Maassilo Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak
 
Bekijk alle 137 foto's van De Dijk

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws