concert: Spinvis / Saartje van Camp - Oog in Oog in Schouwburg Ogterop op VRIJDAG 06 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Spinvis / Saartje van Camp - Oog in Oog in Schouwburg Ogterop) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
06 NOV
SPINVIS / SAARTJE VAN CAMP - OOG IN OOG Schouwburg Ogterop, Meppel
2020
Hoofdprogramma Saartje van Camp Spinvis

EXTRA INFORMATIE

OOG IN OOG een liedjesvoorstelling van Spinvis en Saartje Van Camp. De wereld houdt zijn adem in. Maar hoe lang kun je je adem inhouden? Na maanden ademen Spinvis en Saartje Van Camp uit. En dat uitademen doen ze met de voorstelling OOG IN OOG. Twee reizigers kijken uit het raam, oog in oog met een steeds veranderend landschap. Maar wat verandert er? De reiziger of het landschap?
En waar bevinden ze zich eigenlijk? Een muziekvoorstelling, eindelijk weer oog in oog met echt publiek, gespeeld op een waaier van instrumenten, tot de rand gevuld met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te ZOOmeravond: Spinvis - 9/6 - Artis Foto Spinvis te Spinvis - 29/06 - Patronaat Foto Spinvis te Crossing Border Den Haag 2011 Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Noorderslag 2006 Foto Spinvis te Spinvis - 19/12 -Paradiso
 
Bekijk alle 121 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws