concert: Spinvis / Saartje van Camp - Oog in Oog in Cultura op ZATERDAG 24 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Spinvis / Saartje van Camp - Oog in Oog in Cultura) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
24 OKT
SPINVIS / SAARTJE VAN CAMP - OOG IN OOG Cultura, Ede
2020
Hoofdprogramma Saartje van Camp Spinvis

EXTRA INFORMATIE

OOG IN OOG een liedjesvoorstelling van Spinvis en Saartje Van Camp. De wereld houdt zijn adem in. Maar hoe lang kun je je adem inhouden? Na maanden ademen Spinvis en Saartje Van Camp uit. En dat uitademen doen ze met de voorstelling OOG IN OOG. Twee reizigers kijken uit het raam, oog in oog met een steeds veranderend landschap. Maar wat verandert er? De reiziger of het landschap?
En waar bevinden ze zich eigenlijk? Een muziekvoorstelling, eindelijk weer oog in oog met echt publiek, gespeeld op een waaier van instrumenten, tot de rand gevuld met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Down The Rabbit Hole 2017 - Zaterdag Foto Spinvis te Ticket For Tibet 2006 Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Spinvis - 19/12 -Paradiso Foto Spinvis te Crossing Border Den Haag 2011
 
Bekijk alle 109 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws