concert: Blackwave. in BIRD op WOENSDAG 12 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Blackwave.
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Blackwave.
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Blackwave. in BIRD) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
12 MEI
BLACKWAVE. 20:00 uur BIRD, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Blackwave.

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 03 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 12 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

Misschien wel een van de grootste Belgische hiphop act van dit moment komt naar het hoge noorden! We hebben het natuurlijk over blackwave. Het duo staat vaak met jazzmuzikanten op het podium wat zorgt voor een heerlijke groove en een sound die doet denken aan de nineties. Pukkelpop, Sziget, Rock Werchter en North Sea Jazz zijn ze al bij langs geweest en niet zonder succes. Hun eerste EP ‘Mic Check’ werd ook lovend onthaald door zowel de nationale als internationale muziekwereld. Op die eerste EP kan je de knaller van een single ‘BIG Dreams’ horen, 2,5 miljoen streams zegt genoeg over deze pakkende hit.

Begin vorige maand kwam hun eerste album ‘ARE WE STILL DREAMING?’ uit. De jazzy sound blijft en de gastartiesten zijn sterk uitgekozen. De stijgende lijn blijft maar stijgen en dat resulteert in een uitverkochte Bitterzoet en een mooie voorjaarstour door Nederland!

Foto's van Blackwave.

Foto Blackwave. te Welcome To The Village 2019 - vrijdag Foto Blackwave. te Breda Barst 2019 Zaterdag Foto Blackwave. te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Blackwave. te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Blackwave. te Waterpop 2018 Foto Blackwave. te Grasnapolsky zaterdag 2018
 
Bekijk alle 32 foto's van Blackwave.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws