concert: Blackwave. in BIRD

  • Blackwave.
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Blackwave.
    Grasnapolsky zaterdag 2018
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
03 OKT
BLACKWAVE. 20:00 uur BIRD, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Blackwave.

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 27 mei 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 03 oktober 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blackwave. in BIRD
Tickets Blackwave.:
za 03 okt
BIRD, Rotterdam
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Misschien wel een van de grootste Belgische hiphop act van dit moment komt naar het hoge noorden! We hebben het natuurlijk over blackwave. Het duo staat vaak met jazzmuzikanten op het podium wat zorgt voor een heerlijke groove en een sound die doet denken aan de nineties. Pukkelpop, Sziget, Rock Werchter en North Sea Jazz zijn ze al bij langs geweest en niet zonder succes. Hun eerste EP ‘Mic Check’ werd ook lovend onthaald door zowel de nationale als internationale muziekwereld. Op die eerste EP kan je de knaller van een single ‘BIG Dreams’ horen, 2,5 miljoen streams zegt genoeg over deze pakkende hit.

Begin vorige maand kwam hun eerste album ‘ARE WE STILL DREAMING?’ uit. De jazzy sound blijft en de gastartiesten zijn sterk uitgekozen. De stijgende lijn blijft maar stijgen en dat resulteert in een uitverkochte Bitterzoet en een mooie voorjaarstour door Nederland!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de BIRD in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blackwave. in BIRD plaatsvindt.

Foto's van Blackwave.

Foto Blackwave. te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Blackwave. te Eurosonic Noorderslag 2019 - Vrijdag Foto Blackwave. te Pukkelpop 2019 - vrijdag Foto Blackwave. te Breda Barst 2019 Zaterdag Foto Blackwave. te Waterpop 2018 Foto Blackwave. te Breda Barst 2019 Zaterdag
 
Bekijk alle 32 foto's van Blackwave.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws