concert: The Mauskovic Dance Band in Melkweg op DONDERDAG 22 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Mauskovic Dance Band
    Valkhof Festival 2017
    © Matthijs Mekking
  • The Mauskovic Dance Band
    Valkhof Festival 2017
    © Matthijs Mekking


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Mauskovic Dance Band in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
22 OKT
THE MAUSKOVIC DANCE BAND Max, 21:45 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma The Mauskovic Dance Band

EXTRA INFORMATIE

The Mauskovic Dance Band maakt een moderne blend van Afro-Caribische ritmes en space disco, gemaakt om dansvloeren te laten deinen. Het geestekind van Nicola Mauskovic is sinds 2016 de gangmaker op festivals en in nachtclubs en tourt dan ook bijna constant de wereld over. En ook al is de dansvloer dit keer gevuld met stoelen, een feestje bouwen kunnen deze mannen als geen ander.

Foto's van The Mauskovic Dance Band

Foto The Mauskovic Dance Band te Down The Rabbit Hole 2019 - zondag Foto The Mauskovic Dance Band te Welcome To The Village 2018 - zondag Foto The Mauskovic Dance Band te Welcome To The Village 2018 - zondag Foto The Mauskovic Dance Band te Paléo Festival 2019 Foto The Mauskovic Dance Band te Eurosonic Noorderslag 2019 - Vrijdag Foto The Mauskovic Dance Band te Valkhof Festival 2017
 
Bekijk alle 21 foto's van The Mauskovic Dance Band

Gerelateerd nieuws