concert: Lavinia Meijer - Untitled 2 in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 29 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lavinia Meijer - Untitled 2 in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
29 JAN
LAVINIA MEIJER - UNTITLED 2 Kleine Zaal, 19:30 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Lavinia Meijer
Toegang 23,00

EXTRA INFORMATIE

Harpiste Lavinia Meijer blaast harpmuziek eigenhandig nieuw leven in en voegt een hoofdstuk toe aan de geschiedenis van deze muziek. Met haar meerdelige Untitled zet ze een duidelijk statement neer: “Muziek is de stem van de toekomst. Luister en zie de impact en kracht die muziek in zich heeft en die onlosmakelijk verbonden is met het verleden, heden en toekomst.” Muziek geeft haar visie. Een visie waarmee ze muziek creëert voor een nieuwe stijlperiode. En dat roept vragen op. Want leven we niet altijd in herhalingen en oude gewoontes? In welke stijlperiode leven we nu?

Geïnspireerd door haar samenwerkingen met diverse artiesten zoals Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson bouwt Lavinia met Untitled aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken. Ze verbindt de muziek met haar persoonlijke ervaringen en ontdekkingen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws