concert: Roxeanne Hazes in Gebr. De Nobel op VRIJDAG 09 APRIL 2021

  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
VR.
09 APR
ROXEANNE HAZES Grote zaal, 19:00 uur Gebr. De Nobel, Leiden
2021
Hoofdprogramma Roxeanne Hazes
Voorprogramma Wies

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 19 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 09 april 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Roxeanne Hazes in Gebr. De Nobel
Tickets Roxeanne Hazes:
vr 09 apr
Gebr. De Nobel, Leiden

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met haar debuutalbum In Mijn Bloed (2017) sloot Roxeanne een periode af; ongelukkig, zoekend, boos. Het maakproces was haar therapie. Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. ‘Onze monden vielen open’, luidde het juryrapport. ‘Hazes vindt zichzelf opnieuw uit als kwetsbare popdiva die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance.’ Twee jaar later is Roxeanne Hazes terug met nieuwe muziek.

Het nieuwe album is nog niet klaar. “Muziek maken is hetgeen dat ik het liefst doe. Ik wil liedjes maken die mensen blij maken en hopelijk in vervoering brengen. Dat kun je niet overhaasten. Het gaat heel goed, maar ik ben ook heel perfectionistisch. Het vertrekpunt is het vorige album: elektronische popgeluiden met een nostalgisch levenslied randje in een modern jasje. Maar ik merk ook dat ik nog meer muzikale vrijheid claim en grenzen op zoek: van een organisch bandliedje naar een eclectische donkere popsong.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Gebr. De Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Roxeanne Hazes in Gebr. De Nobel plaatsvindt.

Foto's van Roxeanne Hazes, Wies

Foto Roxeanne Hazes te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Roxeanne Hazes te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 06/12 - EKKO
 
Bekijk alle 58 foto's van Roxeanne Hazes
Bekijk alle 21 foto's van Wies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws