event: Zhivago & Hollywood Revival in Effenaar op ZATERDAG 30 OKTOBER 2021

ZA.
30 OKT
ZHIVAGO & HOLLYWOOD REVIVAL Effenaar, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 31 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Zhivago & Hollywood Revival in Effenaar
Tickets Zhivago & Hollywood Revival:
za 30 okt
Effenaar, Eindhoven
€ 17,50 - 63,00

EXTRA INFORMATIE

Terug naar toen; Deze avonden waren legendarisch!

Zhivago & Hollywood Revival

Noteer maar vast in je agenda en bestel meteen je kaarten voor de enige echte Zhivago en Hollywood Revival op 31 oktober aanstaande! Het is dé gelegenheid om die onvergetelijke discotijd van toen opnieuw te beleven.

Herinner je nog de legendarische zondagmiddagen in Zhivago? Het wekelijkse moment waar we van 14.00 – 18.00 uur aan een stuk door Amerikaanse import platen draaiden? Die traditie werd later, in 1978, heerlijk voortgezet in Hollywood. En we hadden er ook van die podiums gebouwd waar iedereen op stond te bumpen. De platen kochten we toen nog bij de USA import in Antwerpen. En van die ‘good old’ collectie gaan we mooi gebruik maken, meer dan 10.000 plaatjes! Keuze genoeg dus!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Effenaar in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Zhivago & Hollywood Revival in Effenaar plaatsvindt.