event: Zhivago & Hollywood Revival in Effenaar op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Zhivago & Hollywood Revival in Effenaar) verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
31 OKT
ZHIVAGO & HOLLYWOOD REVIVAL 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020

EXTRA INFORMATIE

Terug naar toen; Deze avonden waren legendarisch!

Zhivago & Hollywood Revival

Noteer maar vast in je agenda en bestel meteen je kaarten voor de enige echte Zhivago en Hollywood Revival op 31 oktober aanstaande! Het is dé gelegenheid om die onvergetelijke discotijd van toen opnieuw te beleven.

Herinner je nog de legendarische zondagmiddagen in Zhivago? Het wekelijkse moment waar we van 14.00 – 18.00 uur aan een stuk door Amerikaanse import platen draaiden? Die traditie werd later, in 1978, heerlijk voortgezet in Hollywood. En we hadden er ook van die podiums gebouwd waar iedereen op stond te bumpen. De platen kochten we toen nog bij de USA import in Antwerpen. En van die ‘good old’ collectie gaan we mooi gebruik maken, meer dan 10.000 plaatjes! Keuze genoeg dus!