concert: DansPaleis Van Kooten - van Toppop tot TMF in De Nieuwe Nobelaer op VRIJDAG 23 APRIL 2021

VR.
23 APR
DANSPALEIS VAN KOOTEN - VAN TOPPOP TOT TMF 20:15 uur De Nieuwe Nobelaer, Etten-Leur
2021
Hoofdprogramma DansPaleis Van Kooten

EXTRA INFORMATIE

Met de voorstelling Van TopPop tot TMF nemen Kasper van Kooten en zijn fantastische Danspaleis-band het publiek een avond lang mee door de geschiedenis van popmuziek op de Nederlandse televisie. Dit wordt het eerste, officiële clip-concert met live muziek onder unieke beelden: van TopPop tot TMF. Stilzitten is er niet bij, het is dansen en meegenomen worden door hilarische imitaties en anekdotes.

In september 2020 is het exact 50 jaar geleden dat het legendarische TopPop voor het eerst op de buis kwam. Mensen bleven er voor thuis. Generaties groeiden op met groteske televisiedecors, dans van Penney de Jager en natuurlijk de onvergetelijke muziek: van The Police tot Bowie en van Kim Wilde tot Pat Benatar. TopPop maakte de weg vrij voor vier decennia aan Nederlandse popprogramma’s met bekende nationale én internationale artiesten. Danspaleis Van Kooten brengt u nu een unieke muzikale avond over dit gelukkige huwelijk tussen popmuziek en de Nederlandse televisie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat DansPaleis Van Kooten - van Toppop tot TMF in De Nieuwe Nobelaer plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws