concert: The Best of the Carpenters in Hoftheater op VRIJDAG 23 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Edward Reekers
    Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij
    © Nico Reinders


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Best of the Carpenters in Hoftheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
23 OKT
THE BEST OF THE CARPENTERS 21:30 uur Hoftheater, Raalte
2020

EXTRA INFORMATIE

In de jaren ’70 waren ze een begrip in de internationale muziekwereld. Broer en zus Richard en Karen Carpenter. Met hun fantastische en herkenbare songs en prachtige harmonieën bestormden The Carpenters alle hitlijsten en verkochten jarenlang miljoenen platen. Hun samenwerking met componist Burt Bacharach is legendarisch.

Een bloemlezing uit het rijke repertoire van The Carpenters is nu eindelijk in het theater te beleven, een voorstelling om heerlijk bij weg te dromen uitgevoerd door vier van de beste zangers/muzikanten van ons land. Zanger Edward Reekers: “Muziek is emotie. Dat komt in de nummers van The Carpenters uitzonderlijk mooi tot uitdrukking. Het is muzikaal gezien van bijzonder hoog niveau en spreekt enorm veel mensen van verschillende generaties nog steeds aan. Het raakt je en komt dicht bij je gevoel. Daarom is het ook zo geweldig om juist die songs in een intieme setting met het publiek te delen.”

Foto's van Edward Reekers, L'dia on Bass, Peter Krako

Foto Edward Reekers te Edward Reekers / The Liberty Project - 04/08 - Boerderij Foto Edward Reekers te Edward Reekers / The Liberty Project - 04/08 - Boerderij Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Edward Reekers / The Liberty Project - 04/08 - Boerderij Foto Edward Reekers te Progproms “the Best Of Symphonic Rock” - 29/12 - Boerderij Foto Edward Reekers te Edward Reekers / The Liberty Project - 04/08 - Boerderij
 
Bekijk alle 8 foto's van Edward Reekers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws