concert: Thijs Boontjes zingt Bram Verneulen in Isala Theater op ZATERDAG 07 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    Waterpop 2017
    © Anja de Bruijn
  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    3voor12 Song Van Het Jaar 2016
    © Jessy Gabriel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Thijs Boontjes zingt Bram Verneulen in Isala Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
07 NOV
THIJS BOONTJES ZINGT BRAM VERNEULEN 19:30 uur Isala Theater, Capelle aan den IJssel
2020

EXTRA INFORMATIE

“Ik ben niet echt dood moet je weten, het is maar een lichaam dat ik achterliet. Dood ben ik pas als jij me bent vergeten,” zong Bram Vermeulen ooit in het lied ‘Testament’. Door hieraan te refereren, is het beste bewijs geleverd dat de legendarische Nederlandstalige troubadour voortleeft in onze herinnering. Ook onder de krullenbol van Thijs Boontjes. Daarom is het volgens Boontjes de hoogste tijd om de mooiste liederen van Vermeulen weer in de theaters te laten klinken.

Zie het als een ode aan een held. Als zendingsdrang van een liefhebber. Als een niet te stoppen poging om al het goeds dat Bram Vermeulen muzikaal heeft nagelaten, niet glad te vergeten. Want Vermeulen, die heilig in reïncarnatie geloofde, is niet dood. Welnee, Bram leeft. En Thijs Boontjes is zijn vertolker.

Foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Waterpop 2017
 
Bekijk alle 42 foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws