concert: Van Dik Hout in Chassé Theater op ZATERDAG 28 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Van Dik Hout
    Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
    © Henk Roos
  • Van Dik Hout
    Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
    © Henk Roos


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Van Dik Hout in Chassé Theater) verplaatst naar zaterdag 21 november 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 NOV
VAN DIK HOUT 21:30 uur Chassé Theater, Breda
2020
Hoofdprogramma Van Dik Hout

EXTRA INFORMATIE

In akoestische en intieme setting speelt Van Dik Hout een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als ‘Stil in mij’, ’Alles of niets’, ‘Mijn houten hart’ en ‘Zij maakt het verschil’.

Sinds hun doorbraak in 1994 behoort Van Dik Hout tot de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop.

Foto's van Van Dik Hout

Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 24/03 - Metropool Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 16/03 - Hedon Foto Van Dik Hout te Hello Festival 2019 Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 14/5 - Iduna Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 30/12 - Paradiso Foto Van Dik Hout te Van Dik Hout - 14/5 - Iduna
 
Bekijk alle 82 foto's van Van Dik Hout

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws