concert: Wolter Kroes in Zaantheater op VRIJDAG 13 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Wolter Kroes
    Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  • Wolter Kroes
    Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wolter Kroes in Zaantheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 NOV
WOLTER KROES 21:30 uur Zaantheater, Zaandam
2020
Hoofdprogramma Wolter Kroes

EXTRA INFORMATIE

Afgelopen jaar vierde de altijd enthousiaste Wolter Kroes zijn 30 jarige jubileum met een nieuw album en uitverkochte shows in Carré en de AFAS Live. Na een jaar van feestvieren wordt het de hoogste tijd om het nog eens goed over te doen met een speciale theatertour.

Wolter Kroes is al decennia lang een van de meest optredende artiesten in Nederland en heeft hiermee een ongekende populariteit opgebouwd. Met bekende hits als ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia' staat Wolter altijd garant voor een groot feest. Maar met populaire ballads als ‘Ik ben je prooi’ en ‘Laat me Los’ weet Wolter de mensen ook te ontroeren.

Foto's van Wolter Kroes

Foto Wolter Kroes te Muziekfeest Van Het Jaar 2023 - 08/12 - Ziggo Dome Foto Wolter Kroes te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Wolter Kroes te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Wolter Kroes te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
 
Bekijk alle 4 foto's van Wolter Kroes

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws