concert: Postmen in Theater De Veste op ZATERDAG 07 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Postmen
    Werfpop 2013
    © Gertjan van der Loo
  • Postmen
    Werfpop 2013
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Postmen in Theater De Veste) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
07 NOV
POSTMEN 22:00 uur Theater De Veste, Delft
2020
Hoofdprogramma Postmen

EXTRA INFORMATIE

Postmen kwam aan het eind van de jaren negentig uit met de succesvolle plaat ‘Documents’, waar een golf van grote hits uit voortkwam. De sound domineerde de hitlijsten en ‘Documents’ werd een cultureel fenomeen. Denk aan songs als ‘Cocktail’, ‘Crisis’ en ‘U Wait’.

‘Postmen’ is een wervelende show waarin de muziek, gecreëerd door rapper, schrijver en producer Remon Stotijn a.k.a. The Anonymous Mis, bijgestaan door zijn vrouw Alyssa, zorgt voor een heerlijke vibe. Door zijn karakteristieke sound en positieve energie wordt Stotijn gezien als een van de belangrijkste personen in de grondvestiging van de hiphop en reggae cultuur in Nederland. Verwacht in deze muzikale voorstelling aanstekelijke melodieën, groovy baslijnen en positieve energie.

Foto's van Postmen

Foto Postmen te Festival deBeschaving 2007 Foto Postmen te Werfpop 2013 Foto Postmen te Festival deBeschaving 2007 Foto Postmen te Songbird Festival - Zaterdag Foto Postmen te Songbird Festival - Zaterdag Foto Postmen te Parkpop 2006
 
Bekijk alle 25 foto's van Postmen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws