concert: Dwight Dissels / Leona Philippo - Hart & Soul in Theater de Purmaryn op VRIJDAG 16 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Leona Philippo
    Night of The Proms Rotterdam
    © Charles Batenburg
  • Leona Philippo
    Night Of The Proms - 19/11 - Ahoy
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dwight Dissels / Leona Philippo - Hart & Soul in Theater de Purmaryn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
16 OKT
DWIGHT DISSELS / LEONA PHILIPPO - HART & SOUL Grote Zaal, 20:00 uur Theater de Purmaryn, Purmerend
2020

EXTRA INFORMATIE

Leona en Dwight brengen samen een unieke show naar de Nederlandse theaters. Tijdens ‘Hart & Soul’ ervaar je een intieme muzikale beleving die je echt raakt en een boodschap uitdraagt. Een onvergetelijke avond vol Hart en Soul met deze twee rasartiesten!

De energieke en goedlachse Leona Philippo en de altijd positieve en warme Dwight Dissels, zijn beide voornamelijk bekend geworden door The Voice of Holland. Sinds hun deelname aan het programma hebben ze een enorme carrièreboost meegemaakt. Door hun krachten te bundelen in deze theatershow, met zowel solo nummers als in duo, halen ze het beste in elkaar naar boven.

Foto's van Dwight Dissels, Leona Philippo

Foto Dwight Dissels te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Dwight Dissels te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Dwight Dissels te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Dwight Dissels te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Dwight Dissels te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Leona Philippo te Night of The Proms Rotterdam
 
Bekijk alle 5 foto's van Dwight Dissels
Bekijk alle 14 foto's van Leona Philippo

Gerelateerd nieuws