Winnen: 2x2 tickets voor Trijntje Oosterhuis Soulful Christmas op 30 december

Trijntje Soulful Christmas
Winnen: 2x2 tickets voor Trijntje Oosterhuis Soulful Christmas op 30 december
Door KayleeV op 19 december 2023 - 15:51 In december organiseert Trijntje Oosterhuis een reeks Soulful Christmas concerten in de Dominicuskerk in Amsterdam, waaronder vier 'Trijntje & Friends' shows van 27 tot en met 30 december, en een Christmas Dinner concert op 24 december. Samen met artiesten zoals Edsilia Rombley, Alain Clark, Berget Lewis en Dwight Dissels zal Trijntje het podium delen, een betoverende kerstsfeer creëren en het publiek uitnodigen om mee te zingen.

Hier vind je een overzicht van de Soulful Christmas concerten van Trijntje.

Op 30 december staat Trijntje met haar Soulful Christmas concert in de Dominicus Kerk in Amsterdam samen met Dwight Dissels en jij kunt er zomaar bij zijn! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'Soulful Christmas'.

Deze winactie loopt tot en met 26 december.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



edwin evers band

EDWIN EVERS BAND OPNIEUW UITGEBREID OP TOUR MET 80'S... De Edwin Evers Band kondigt met enthousiasme de 80 's Tour Part 2 aan,...

013tilburgklein

CHO KONDIGT TOUR MET 5 DATA DOOR NEDERLAND AAN VOOR... Giovanni Rustenberg, beter bekend als CHO, maakt zijn terugkeer naar het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.