concert: De meisjes met de Wijsjes - Moerstaal in Junushoff Theater op DINSDAG 15 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De meisjes met de Wijsjes - Moerstaal in Junushoff Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
15 DEC
DE MEISJES MET DE WIJSJES - MOERSTAAL 20:15 uur Junushoff Theater, Wageningen
2020
Hoofdprogramma De meisjes met de Wijsjes

EXTRA INFORMATIE

Nederland. Het land waar je van je fiets afwaait en er altijd een gratis douche op de loer ligt. Het land waar de mensen het gelukkigst zijn, maar ook waar het meest wordt geklaagd. Waar iedereen tolerant is, maar niemand welkom. Zijn wij zo direct als men beweert? Zijn wij echte praters, of zwijgen we liever? De Meisjes willen wel even praten. In hun eigen muzikale taal, onze 'Moerstaal'. Laat je omverblazen door deze vocalpopgroep en verlaat met een zonnige lach de zaal!