concert: Kraanium / Putrid Pile / Epicardiectomy / Anime Torment in Baroeg op DINSDAG 23 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kraanium / Putrid Pile / Epicardiectomy / Anime Torment in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
23 NOV
KRAANIUM / PUTRID PILE / EPICARDIECTOMY / ANIME TORMENT 18:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Kraanium

EXTRA INFORMATIE

Het concert wordt uitgesteld naar 2022, een nieuwe datum volgt zo snel mogelijk.

Voor een goede pot death metal openen we de deuren van Baroeg maar al te graag. Helemaal als er een package staat waar je u tegen zegt. En het is nog eens de enige show in Nederland. De vier bands vandaag worden aangevoerd door het van origine Noorse Kraanium. Inmiddels bestaat de band uit leden die uit diverse Europese landen komen. Eigenlijk maakt dat ook geen reet uit. We willen gewoon goede muziek horen en als het om slam death gaat, haal je met Kraanium een topper in huis. Ze hebben intussen vijf albums op hun naam staan. Het debuut “Ten Acts of Sickening Perversity” uit 2008 staat te boek als klassieker en komt in 2020 opnieuw uit.