concert: Thijs Boontjes in Vera

  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    3voor12 Song Van Het Jaar 2016
    © Jessy Gabriel
  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg
    © Andrea Roell
DO.
22 APR
THIJS BOONTJES Mainstage, 20:00 uur Vera, Groningen
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 10 oktober 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 22 april 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Thijs Boontjes in Vera
Tickets Thijs Boontjes:
do 22 apr
Vera, Groningen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

De rockende Amsterdamse charmante zanger Thijs Boontjes komt terug met een nieuwe tour. Thijs werd bekend als pianist en organist in de band van onder andere Douwe Bob en Anouk. Sinds 2015 staat hij zelf in de spotlights met zijn eigen Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.

Thijs maakt lichtvoetige liefdesliedjes met een jaren ’80 gevoel, gemaakt om op te dansen. Thijs Boontjes is een graag geziene gast bij radio-en televisieprogramma’s. Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love. Ook scoorde hij onlangs nog een hit met zijn nummer ‘Deze Nacht’, een Nederlandstalige bewerking van Lionel Richie’s cover ‘All Night Long’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Vera in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Thijs Boontjes in Vera plaatsvindt.

Foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Krezip - 24/10 - Ziggo Dome Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016
 
Bekijk alle 42 foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws