concert: Robert Jan Stips in Het Bolwerk op ZATERDAG 24 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Robert Jan Stips in Het Bolwerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
24 OKT
ROBERT JAN STIPS 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2020
Hoofdprogramma Robert Jan Stips
Toegang vvk 15 deur 18

EXTRA INFORMATIE

Robert Jan trekt ook al jaren door het land met ‘RJSOLO’, zijn avondvullende programma waarin hij met niet aflatend plezier de hits speelt, zingt en vertelt over wat hij in 50 jaar heeft gemaakt en meegemaakt. Elke avond stelt Robert Jan ‘RJSOLO’ weer opnieuw samen en je hebt de mogelijkheid om mede te bepalen hoe het programma eruit ziet! Hoe? Dien je verzoeknummer in via info@ en je hebt kans dat het voorbijkomt. De enige spelregel: Robert Jan moet het nummer ooit een keer (mee)gespeeld, (mee)geschreven of (mee)opgenomen hebben.