concert: Phion Orkest / Rob Dekay in Muziekcentrum Enschede

  • Rob Dekay
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
  • Rob Dekay
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
VR.
02 OKT
PHION ORKEST / ROB DEKAY Concertzaal, 20:00 uur Muziekcentrum Enschede, Enschede
2020
Hoofdprogramma Phion Orkest Rob Dekay

EXTRA INFORMATIE

Na drie succesvolle eerdere edities komt Phion Orkest van Gelderland en Overijssel met CLASSSH terug in het najaar in vijf steden. In Deventer, Zwolle, Enschede, Nijmegen en nieuwkomer Apeldoorn, brengt het orkest een frisse klassieke concertbeleving in een onconventionele setting. Dit jaar met Rob Dekay als vaste presentator. CLASSSH gooit alle gebruiken van een klassiek concert overboord, behalve de inhoud. Klassieke muziek volgens de gewoontes van een popconcert. Klassiek zonder etiquette.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Muziekcentrum Enschede in Enschede? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Phion Orkest / Rob Dekay in Muziekcentrum Enschede plaatsvindt.

Foto's van Rob Dekay

Foto Rob Dekay te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Rob Dekay te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Rob Dekay te Doe Maar - 07/07 - Paleis Soestdijk Foto Rob Dekay te Doe Maar - 07/07 - Paleis Soestdijk Foto Rob Dekay te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Rob Dekay te Doe Maar - 07/07 - Paleis Soestdijk
 
Bekijk alle 17 foto's van Rob Dekay

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws